Holistische praktijk voor dieren Madieke Visser 
 

Reviews


Gastenboek

Joyce van de Wiel
18-06-24 20:37:22
Onze hond Jip had al 2 dagen erg last van zijn darmen (gassen). 's Avonds naar de spoedarts geweest, omdat Jip niet meer kon staan en lopen. Daar werd het op artrose (bekend mee) gegooid, morfinespuit erin, pijnstillers mee en aankijken. Jip reageerde op de medicatie, maar wij wisten zeker dat het zijn darmen waren, waar kwamen anders die luchten vandaan.
Madieke gebeld, zij heeft Jip helemaal uitgemeten en kwam op meerdere dingen uit. Jip kreeg een behandeling, halverwege de behandeling moest Jip poepen, vervolgens de behandeling voortgezet. We kregen nog druppels die we iedere dag moesten geven. Na de behandeling was het een wereld van verschil. Jip was voor 98% weer de oude. Na 1,5 week is Madieke teruggekomen voor een nabehandeling, de meeste kwalen van de 1e meting waren verdwenen. Degene die er nog wel waren, maar al in veel mindere mate, heeft Madieke nogmaals behandeld. Na deze behandeling ging het weer helemaal goed met Jip.
Jip had nog wat andere kwaaltjes die al wat langer speelde, Madieke heeft hem toen bij haar thuis aan de hand van een recente foto een behandeling gegeven. Zelfs op afstand kan Madieke de juiste knopjes aan en uit zetten, want ook deze kwaaltjes zijn over.
Madieke, echt onwijs bedankt dat je zo snel wilde komen. JIJ KAN ECHT WONDEREN VERRICHTEN
Iris Huntink
14-12-21 18:49:31
02-02-2020

Ik wil graag laten weten dat wij heel blij zijn met Madieke. Die komt nu ongeveer een jaar bij onze pony Chris voor zijn zomereczeem. We hadden hiervoor al van alles geprobeerd om zijn zomereczeem weg te krijgen, maar dat lukte allemaal niet. Uiteindelijk hoorde ik dat Madieke een speciale opleiding ging afronden en had gevraagd of ze Chris zou willen behandelen voor zijn zomereczeem.

Om als laatste redmiddel. Eigenlijk na de eerste behandeling sloeg het best goed aan en is hij veel minder gaan jeuken, we hoopte dat dit door zou pakken. Hij werd door de behandelingen ook veel rustiger in zijn gedrag. Nu komt Madieke iets minder vaak langs omdat het echt veel beter gaat. Hij jeukt niet meer en heeft super mooie manen. Ik ben echt blij dat Madieke op ons pad is gekomen en hoop vooral dat het nog meer doorzet, zodat hij straks misschien zelfs zonder deken kan staan.

Groetjes Iris
Cathelijne Buys
14-12-21 18:48:46
22-01-2020

Mijn Lusitano merrie van bijna 3 jaar is nu 2 keer door Madieke behandeld. Ze heeft van de zomer helaas vastgelegen in het hooinet en daardoor verschillende diepe snedes op haar benen opgelopen die gehecht moesten worden. Daarnaast had ze door het vastliggen ook een zwelling op haar zitbeenknobbel die helaas niet goed overging. Toen dit net gebeurt was heb ik contact met Madieke opgenomen, zij heeft mij geadviseerd hoe ik het beste de littekens kon behandelen zodat deze mooi konden genezen. Dit advies heb ik opgevolgd met als resultaat dat je bijna niets meer van de littekens ziet! Ook leek het mij een goed idee om Madieke langs te laten komen zodat ze Noiva kon helpen in haar herstel en eventuele blokkades op te lossen. Ook had Noiva een enorme groeispurt gehad waardoor ze ineens overkruist ging galopperen. Dus het leek me fijn om Madieke hier ook naar te laten kijken.

De communicatie verliep erg prettig, Madieke reageerde snel op mijn bericht en de afspraak kon ook vlot ingepland worden. Tijdens de behandeling werkt Madieke nauwkeurig en is ze geduldig. Noiva vond het namelijk best nog moeilijk en spannend, maar doordat Madieke rustig bleef werd Noiva ook vanzelf kalmeren liet ze de behandeling goed toe. Na de eerste behandeling merkte ik gelijk al verschil. Het overbouwde van Noiva was gelijk al veel minder en het galopperen ging haar ook makkelijker af. Daarnaast is de bult op haar zitbeenknobbel na de eerste behandeling geslonken. In haar gedrag was ze veel minder humeurig en zocht ze meer contact met mij. Het was heel bijzonder om zo snel al resultaat te zien. Zelfs andere mensen viel het op dat Noiva al minder overbouwd was dan eerst. Ik zou Madieke zeker aanbevelen, het is heel bijzonder hoeveel effect haar behandelingen hebben!

Groetjes Cathelijne
Saskia van Leeuwen
14-12-21 18:48:05
16-01-2020

Ik heb een Fries van bijna 21 jaar oud. Nog lekker fit en voorwaarts dankzij Madieke Visser. Hij had problemen rechtsvoor. Conclusie dierenarts was artrose.. niets meer aan te doen. Tja.. Toen in contact gekomen met Madieke. Na 2 behandelingen gaat het heel goed met hem. Volop praatjes en nog twee keer per week een rit door bos en duin. Verder veel op de wei want bewegen is belangrijk.. Zeker als ze op leeftijd zijn.

Dank je hartelijk Madieke!
Margriet Scholten
14-12-21 18:47:17
15-01-2020

Myrtle

Ik was onbekend met lymfedrainage, maar had via Facebook gezien wat Madieke bij diverse paarden voor resultaat had geboekt.

Ik heb Madieke ingeschakeld omdat Myrtle door haar vele front snel op de voorhand loopt en daarbij moeite heeft om haar achterbenen goed onder te brengen. Vooral in galop is ze nog heel onstabiel.

Tijdens de eerste behandeling merkte ik al direct dat Myrtle er op reageerde. Ze kauwde, gaapte en ze zakte met haar hoofd. Ze was mooi ontspannen. Dankzij de behandelingen van Madieke is Myrtle nu een stuk soepeler in haar lijf, ze gaat haar rug steeds meer gebruiken en kan daardoor haar gewicht van de voorkant naar de achterkant verplaatsen. Een ander punt is dat Myrtle behoorlijk heftig hengstig kan zijn. Nu na een aantal behandelingen is ze hier al veel rustiger in geworden. Ook had Myrtle last van bultjes over haar hele lijf. Allergie? Opslag van afvalstoffen? Na 1 behandeling van Madieke was dit over, ze heeft dus goed de afvalstoffen afgevoerd. Madieke heeft een hele fijne zachte werkwijze. Echt een aanrader als je een ontspannen en gezond paard wilt.

Groet Margriet
Tonen: 5  10
E-mailen
Map
Info